XLP

Folieprint

VI produserer mange typer dekor til vindu. Alt fra reklamekampanjer til permanent dekor og utsmykking.

Produkt:

Selvklebende folie:  Kampanje, Permanent, Translusent, Transparent, Frosted, Glassklar m.m.

Folieprint for gulv

Stadig flere butikker benytter gulvet for å gi informasjon til sine kunder. Vi har erfaring med kreativ utforming av informasjon og markedsføring beregnet for butikkgulv. Det skal som oftest ikke så mye til for å skille seg ut.

Folieprint av ypperste kvalitet

XLP er et av Norges ledende printhus med over 25 års erfaring. Vi har siden vår oppstart fulgt vår filosofi om å levere topp kvalitet i kombinasjon med god kundeservice. Dette har medført til mange faste kundeforhold i hele landet.

Vi betraktes som spesialister på storformat digitaltrykk for bedrifter som ønsker noe eksklusivt og elegant. Vår produksjon har ingen begrensninger, verken på størrelse eller utforming. Vi hjelper deg med å trykke ønsket motiv, men kan også bistå med kreative løsningsforslag for deg som oppdragsgiver.

Hos oss får du elegant folieprint med rask levering, høy kvalitet og til gode priser. Vi har en unik posisjon i markedet med egen produksjon i Norge og i Polen. Det gjør at vi kan tilby våre kunder den fleksibiliteten som er ønskelig.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post for mer informasjon vedrørende folieprint og hvordan vi kan hjelpe din bedrift!