XLP

Reklameseil

Store reklameseil med blikkfang - Synliggjør deg på 1-2-3

I dag finnes det mange måter å markedsføre produkter og bedrifter på. For kommersielle produkter som har behov for å bli sett av et mangfold, har fortsatt reklameseil en stor verdi - Så lenge utformingen er i særklasse og budskapene er tydelige nok.

XLP er spesialister på storformat digitaltrykk og hjelper våre kunder med å synliggjøre deres budskap innen- og utendørs med reklameseil som garantert vil gi blikkfang hos målgruppen. Vi har ingen begrensninger i størrelse på våre reklameseil.

Reklameseil i solid materiale

For å sørge for en grunnleggende og solid plattform for våre reklameseil, benytter vi tett og perforert vinylduk, polyester, selvklebende folier, canvas og lignende. I tillegg sørger vi for konfeksjonering i form av kantforsterkning med maljer, eller käder med aluprofil. På den måten sørger vi for å fremme budskap året rundt, selv i et land med utfordrende klima.

Behov for reklameseil i mindre format?

Selv om vi er spesialister på storformat, bistår vi daglig bedrifter med behov reklameseil i mindre format. Vi anbefaler å se nærmere på våre løsninger innen Rollup, X-banner, Logo- og Beachflagg eller Alarmcover. Vi har erfaringen og håndlaget som kreves for å oppnå dine forventninger.

XLP - Extra Large Print AS er et av Norges ledende printhus med over 25 års erfaring, og holder til i våre produksjonslokaler i Telenor Arena Fornebu. Hos oss får du rask levering, høy kvalitet og gode priser. Vi har en unik posisjon i markedet med egen produksjon i Norge og i Polen. Det gjør at vi kan tilby våre kunder den fleksibiliteten som er ønskelig.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med utformingen av store reklameseil!